mina nästa inköp (att hitta på mellandagsrean?):

 
 
om ett par dagar tar jag och Simon ännu en efterlängtad tripp till Stockholm, längtar så! Älskar Stockholm och att strosa runt där, shoppa, äta och fika. Brukar förebereda mig lite innan med vad det är jag ska leta efter så man inte lägger pengarna på massa onödigt, kan vara extra bra nu när det är så mycket reor att distraheras av haha..
 
en rundborste, lite nya träningskläder (tights, -gärna gråa eller mönstrade, en linne-luvtröja, möjligtvis ett par inomhusskor?) och kanske lite nya akrylfärger står högt upp på prioriteringslistan.
 
ett par vita jeans (dr.denim?) vill jag definitivt ha ett par nu till våren, kanske finns möjlighet att fynda det redan nu. underkläder behöver jag lite nytt, highlighter är nästa grej jag vill testa i sminkväg och mina kajalpennor börjar bli trubbiga allihop så en vässare vore mer än bra.
Kommer även ha ögonen öppna efter lite vardagstoppartights, någon sweatshirt och annat som kan vara roligt att fynda.. hittar jag en snygg jacka kommer jag ha svårt att stå emot .. 
 
 
att besöka: Ladureé Grev Turegatan Östermalm för lite macarons vill jag inte missa denna gången. Har ni något favorit-lunchställe i Stockholm? Något mysigt fik? En rolig affär man kanske inte tänker på? Tell me! Det har blivit vapiano de två eller tre senaste gångerna vi varit där så det kanske är dags att testa något nytt haha.. 

nyttigaste dagen


fika hos farfar med goda smörgåsar och prinsesstårta till frukost och sen en halv kebabpizza med pommes (aka törebodas special) så fort vi landat på hemorten, efter lite spring på stan och besök på ett halvt kaosartat och nästan tömt systembolag. pizzan i töreboda är det ingen pizza som slår, handen på hjärtat. haha. Har väl unnat mig precis vad jag velat (=lite för mycket av det goda) den senaste tiden, men tycker det är lika bra att passa på att njuta ordentligt nu så man kan ta nya tag 2014! Klyschigt om något, men då kan man komma back on track better than ever sen ;)

Myspys

 
är så kär i denna fina kandelaber, en av julklapparna från mor & far. Den lyser upp lägenheten så mysigt. De senaste dagarna har vi mest legat inne, jag har varit sjuk men känner mig nu äntligen lite bättre & piggare. Mysigt att bara vara med varandra och vila upp sig ordentligt också, men nästa vecka har vi lite roligt inplanerat!

simply the best

 
klippte ihop tre bilder från tumblr med outfits som inspirerar mig just nu. Enkelt och snyggt med svart&grått, skinn eller päls & boots. stylish!

Iitalajulklapp, de sista oätna godisarna och bra läsning

 

RSS 2.0