friday

 

nuu kan jag koppla av efter denna jobbveckan! sitter i soffan och äter frukttallrik & naturgodis, kan jag vara värd efter en löprunda imorse + ett gympass nu på kvällen tycker jag! det har varit alldeles fullt upp på jobbet denna veckan, så stressigt men otroligt roligt och jag har fått göra massor med binderier. tiden flyger ju förbi när det är mycket att göra, så veckan har gått fort. 
njuter bara mer och mer av att få jobba bland alla underbara snittblommor och krukväxter, känner mig så glad över att kunna kalla det jobb (!) så just nu känns allt väldigt bra faktiskt. träningen flyter på, får in bra rutiner när jag jobbar (framförallt med att äta bra och regelbundet.) Älskar att bo här i örebro med min Simon. Sen är det en himla skön känsla att faktiskt längta till skolan också, om ett par veckor börjar jag nämligen en fördjupningsutbildning (florist) och tanken är väl att utvecklas och bli duktig som tusan, ta yrkesbevis osv sen :) underbar känsla att känna att man är på rätt spår i livet!
 
1. en lösbunden brudbukett jag fick äran att göra för ett par veckor sedan. Med vendelarosor och agapanthus, enkelt men fint! (och den där agapanthus'en är nog en ny favorit hos mig minsann)
2. en av veckans alla binderier jag fick göra, somrig begravningskrans.

Kommentarer
Postat av: Ida

Duktig du är! Kul att du trivs så bra med det du gör också!

Svar: tack snälla du! :)
angelicalmv.blogg.se

2014-08-03 @ 12:14:09
URL: http://idasivertsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0