När motivationen tryter, om ni behöver hjälp att komma igång!

 
1.Censkiii på instagram, med peppande citat, träningsvideos med tips på övningar och jäkligt bra motivation. Bara texten ovan, she said it all.👆
 
 
2.Andiclausens blogg. En av mina favoriter när det kommer till träningsbloggar, blir alltid så motiverad och träningstaggad av att kika in på hennes blogg! 
 
 
3.Tumblr. Skaffa din egen och reblogga bilder som motiverar dig, som du sedan kan gå in och kika på när du behöver fylla på inspirationen till att träna eller äta hälsosamt.
 
tre tips som jag tycker är jäkligt bra! men GLÖM INTE att det är okej att man inte alltid är på topp, att man inte alltid är 100% motiverad och måste ta en veckas vila eller två från alltihop. ibland är det det som behövs för att få en kickstart och motivationen tillbaks, för så länge man märker vad man mår bäst av faller man ju alltid tillbaks till de vanorna förr eller senare. men ibland behöver man kanske en push på morgonen när man inte kommer ur sängen, mer quick-tips alltså ;)
 
har man däremot kommit ur banorna helt och har en svacka är det såklart svårare att komma igång igen, då tror jag det mer handlar om mål och varför man egentligen tränar. det gäller att inte ha för mycket press på sig själv för då blir det inte lika roligt och lätt pannkaka av alltihop ändå. gör man det bara av ytliga skäl är det inte alltid motivation nog, jag brukar tänka på hur bra min kropp mår utav det mer ur hälsoperspektiv, sen att man ser bättre ut och därmed känner sig självsäkrare ska bara vara en bonus egentligen. för ärligt talat är det inte mycket som slår känslan man får efter en lång löptur, och det är den känslan man inte får glömma! det får iallafall inte mig att tveka i att hoppa i träningsdojjorna och ge mig ut på den där rundan :)
 
har ni någon taktik för att få upp motivationen?

Kommentarer
Postat av: Sophie

Ja jag har. Det kan ibland, för mig i alla fall, kännas tråkigt att alltid göra samma slags träning som att gå till gymet eller gå ut och springa. Och när jag känner så men ändå vill träna brukar jag komma på andra sätt som ger träning ex; ta en cykeltur, göra hemmaövningar, åka till badhuset och motionssimma etc. :) hoppas du fick lite inspo :)))

Svar: ja det är ju bra grejer faktiskt! om man inte tänker på det som träning riktigt, då blir det ju roligare om man är trött på att bara göra samma! :)
angelicalmv.blogg.se

2014-05-28 @ 19:44:02
Postat av: nathalie.

(y)

2014-05-29 @ 11:23:33
URL: http://instagram.com/natlje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0