för vågar du inte kasta dig ut i något nytt, står du i samma ruta och trampar

 
nu, kära vänner, har jag äntligen beslutat mig för att lägga indianchief bakom mig och gå vidare! kändes faktiskt lite småjobbigt, till en början, men det är ju egentligen det jag vill! det kommer bli som här fast liite mer och llite bättre! ni följer väl med mig?
 
klicka ^^^

ROSA 

okt 8.

 det är ett belåtet och inspirerat jag som äntligen går till sängs efter en lång men såå rolig heldag på elmia flower grand prix med klassen. En fika i väntan på tåget hem var givet, trots efter allt man tryckt i sig under dagen (mest mackor, bjudgodis och annat gott.) Fötterna värker men huvudet är fullt av tankar, ideér och peppande ord efter dagen då vi både gick på föreläsning med Per benjamin, försökte besöka så mycket montrar som möjligt samtidigt som vi ville hålla koll på båda tävlingsmomenten och fotografera så mycket som vi orkade. bra dag!
 NU ska jag sova!

New bag

 
uppe med tuppen idag! såå glad och förvantsfull inför dagen, det här kommer bli en bra dag! och nya, bästa väskan åker med!

sorry monday but I'm thinking about tuesday and dreaming about friday

 
 
 
sitter just nu och äter frukost i sängen. hade sett fram emot att gå på yoga idag men känner att en förkylning är på väg att bryta ut, (who am I kidding; redan förkyld) så jag behöver nog en heldag med att bara ligga inne och släppa på allt. rita, blogga, pyssla lite här hemma, se någon film och skriva klart min färganalys. kanske ta en liten nypa frisk luft då jag behöver en ny handväska, har kikat in en på scorett.. låter inte så dumt ändå. sedan laga någon god mat ihop med älskling när han är hemma från jobbet. glad att jag bokade det sena tåget sen ikväll. hoppas ni gör dagen till en bra start på veckan ni också!

1 of october
onsdag och ny månad! jag njuter av hösten och vad som komma skall, tycker det är en så mysig & fin årstid och cykelvägen till skolan på morgonen är extra fin nu när det ligger frost på marken. när jag kom hem idag var tacosmiddagen precis färdiglagad och bror min hade dessutom gjort chokladbollar, kändes hur lyxigt som helst. och gott! en 7,7km lång springtur på det och nu tänkte jag bara krypa ner under min favoritfilt och se gårdagens missade big brother avsnitt (yep, I'm hooked..) och dagen är komplett.  puss.

RSS 2.0